Friday, July 10, 2009

10 JULY 2009

oh happy birthday to my mum n maisara ;D

palengpaleng best la en thun nih birthday aku ;( ! balek sekolah je ,
aku da nmpk diorang kumpul ramai2 dpan pagar skolah . time abes rehat
aku ade ternmpk aiman S pegang satu plastik yg berisi tepung .
aku da risau gile da
" abes a aku kali nih " hati aku ckp !
aku berkeras gile x nmpk turon tangga aku takut gile tengok
diorang ramai2 ! cuak bai ! dah la laki sume tinggi2 . aish !
aku gentle cuak . aku x nak turon tangga tuh . aku nak pth balek
ikut pagar lagi 1 ,
tpi tetibe amar n farid naek tarik aku . aku mmg tanak turon tpi diorang
2 eko tarik aku sampai setengah tangga aku da turon !
sampai setengah tangga aku berkeras gilegile nak turon !
pastu apiz pulak naek kepong aku then aku nak tanak aku kene turon gak tangga
tuh ! x bole pth balek da kne kepong !
shit seturunnye aku di bwh , mangga dtg kat aku then tenyeh tepong
kat muka aku ! perh sedap gile bai rase tepung rase mcm ape jeh!
then dtg bertalu2 tepung . spe yg baleng pun aku tak nmpk ! mate penih tepung !
then hazim n sape lgi dtg kejar aku , aku lari then die dpt tangkap aku
die pulak kne kat tudong ! abes ! n abes part tepung n tak lupe time kase k shikin
sbb hntr aku balek ;) syg kau la ikin !

(petang itu )
dah siapsiap nak pegi puncak . dah lepak2 pendek kan cite la.
kiteorng pegi diva , elin lina aku ikin tasya mangga maula acap sadiq puri sheikh luqman feeqo maula lepak lepak minumminum . then da abes lepak nak balek .
tibe2 mangga n puri dtg dkat aku tibe2 tanye " mane motor luqman "
aku pun diam je la sbb aku tak tau ! then tibe2 ketepak ! die pecah kan telor ats kpale ! uis bau bai 1 bdn !

korang time kase sbb jdi kan aku cekodok hari nih ! mangga(hutang telor) aimanS aimanZ apit hazim surahmat farid amar ikin tasya anis n rakan subahat mereka amalina n ailin yg kusayangi ! n semua yang menjayakan cekodok ye ! terima kaseh ;D
aku memang paleng suke jadi cekodok x(!

2 comments:

  1. same2 takde hal laa. next year kite orang baleng batu plak. hahaha

    ReplyDelete